0.00
Background pattern

Vasaras riepu izpārdošana

02.06.2023
Vasaras riepu izpārdošana

   Vasara ir sākusies ar lieliskām ziņām - vasaras riepu izpārdošana rit pilnā sparā Riepu garāžas veikalos un interneta veikalā. 

  Riepu garāžas veikali un noliktavas ir pilni ar vasaras riepām par labākajām cenām. Protams, viss plašais piedāvājums ir apskatāms ne vien 6 filiālēs Rīgā, bet arī mūsu mājas lapā – interneta veikalā www.riepugaraza.lv Ja nevari izvēlēties īstās riepas, droši jautā mūsu zinošajiem konsultantiem - viņi labprāt ieteiks labāko un piemērotāku risinājumu atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām.

 

 

   Vasaras riepu izpārdošana jau ir sākusies. Svaigi riepu pievedumi no ražotājiem – populārākās iLink, Altenzo, Sailun, Triangle, Kormoran, Hankook, Michelin un daudzas daudzas citas vasaras riepas stāv mūsu plauktos. Ja neesi no Rīgas vai vienkārši nav pa ceļam – iegādājies jaunas riepas mūsu interneta veikalā un mēs tās piegādāsim bez maksas uz jebkuru vietu Latvijā! Bezmaksas piegādes akcija turpinās - iegādājoties jaunas riepas mūsu interneta veikalā, piegāde pa visu Latviju ir bezmaksas. 

 

   Varbūt riepas Tev jau ir un nepieciešama tikai riepu montāža? Droši brauc ciemos uz kādu no 6 filiālēm vai veic online pierakstu mūsu mājas lapā uz riepu montāžu un nestāvi rindās. Un atceries, ka klientu ērtība piedāvājam arī riepu uzglabāšanas pakalpojumu, lai maksimāli atvieglotu riepu nomaiņas procesu. Online pieraksts pieejams arī citiem mūsu piedāvātajiem pakalpojumiem – riteņu ģeometrijas jeb savirzes regulēšanai, auto kondicionieru uzpildei.

 

   Pie mums pieejamas arī  riepas pa vienai – ja pārējās 3 riepas ir labas un saskādēji tikai vienu, tad varbūt atradīsim vienu tādu pašu, kas ļaus ietaupīt līdzekļus. Bet ja cietis disks – piedāvājam pilna spektra disku remontu – no disku taisnošanas (valcēšanas) līdz disku krāsošanai un restaurācijai. Vairāk par šiem pakalpojumiem uzzini šeit.

 

Benefits
Bezmaksas piegāde!
Nodrošinām bezmaksas piegādi pa visu Latviju, ja pērkat jaunas riepas mūsu mājas lapā
Online booking
Book a time for tyre change via website
Bezmaksas utilizācija!
Pērkot riepas pie mums, nolietotās riepas atstāj bez maksas